Co-ondernemerschap

Organisatorische en financiële spil in innovatieve initiatieven

Co-ondernemerschap

Klaver Creative Control gelooft in de kracht van co-ondernemerschap, vooral in samenwerkingsverbanden tussen partijen met een hoge diversiteit. Door een aantal mensen met diverse specialisme aan een gezamenlijke uitdaging te laten werken ontstaan er verrassende resultaten. Klaver Creative Control kan in dergelijke samenwerkingsverbanden  goed de financiële en organisatorische “rol” verzorgen. Een mooi voorbeeld van een initiatief waar Klaver Creative Control als co-ondernemer in participeert is Internetblik B.V., de internetonderneming die tvblik.nl en knibble.nl exploiteert.

TVblik, je blijft kijken!

logo_tvblik (2)TVblik is in 2007 van start gegaan. In de basis was TVblik een platform waarop het totale online televisieaanbod op eenvoudige wijze was terug te vinden. Al gauw werden de functionaliteiten van TVblik uitgebreid, met onder andere: een televisieforum, de dossiers per bekende Nederlander, persoonlijke overzichten, wekkers en een tvgids. Al deze uitbreidingen zorgen er voor dat de uitzendingen zo gemakkelijk mogelijk te vinden zijn. Tegenwoordig worden er dagelijks ongeveer honderd uitzendingen aan TVblik toegevoegd en wordt TVblik maandelijks gebruikt door meer dan 1,5 miljoen unieke gebruikers!

knibble LogoKnibble, het nieuwe beknibbelen!

Knibble is van start gegaan in 2015. Knibble laat zien waar je moet zijn voor de beste en voordeligste koop. Knibble is ontstaan vanuit het idee dat vergelijken pas echt van toegevoegde waarde is als het 100% oprecht gebeurt. Knibble biedt jou daarom inzicht in prijzen en aanbiedingen op een gebruiksvriendelijke en onafhankelijke website. Hierdoor kun jij eerlijk vergelijken. Dat Knibble, als vergelijkingswebsite, streeft naar een up-to-date en compleet product- en prijsaanbod ziet Knibble als vanzelfsprekend.

 

 

Heeft u een mooie uitdaging en denkt u dat Klaver Creative Control hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zodat wij met elkaar kunnen kijken of wij deze uitdaging gezamenlijk kunnen aanpakken.